Coneix els llocs imprescindibles que cal visitar de Barcelona. Fent un passeig per centre històric visitarem alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat, mentre assaborim productes, receptes i begudes locals.

Farem 3 parades gastronòmiques i diverses parades per parlar de la història i patrimoni de la ciutat . Passejarem pel Gòtic i el Born, cosa que ens permetran fer un viatge des del període romà de la ciutat, passant per la seva època medieval i arribant fins a l'actualitat, passeig en què, perduts pels seus carrers estrets, descobrirem l'essència actual de Barcelona mentre assaborim vins amb D.O., formatges artesans, embotits ibèrics.. i receptes locals.

Recomanem aquest tour a persones que visiten per primer cop Barcelona o que els vingui de gust deixar-se dur per un guia gastronòmic que els hi faci gaudir d'unes hores per la ciutat sense preocupacions.

....................................................................................

Dades Tour
Zona: Ciutat Vella. Barris Gòtic i Born.
Duració: 3,5 hores. De 12:00 a 15:30h (dinar) o de 19:30 a 23:00h (sopar)
Dies: Diari.
Inclou: Guia gastronòmic local i un mínim de 10 degustacions i 3 begudes en un mínim de 3 locals, suficients com a dinar o sopar.
Preus: a partir de 110€ per persona.

....................................................................................